Merhaba arkadaşlar.

Benim 1.5 aylık bebişim var, emzirmeden once goğuslerimden sut fışkırıyor, birini emzirirken diğeri akıyor, bu sutun coksa olur derler ama ben de oyle değil.
Sağdığımda iki goğusten maksimum 50 cc cıkıyor, bebeğim doymuyor emdikten sonra ardından 120 cc mama iciyor, ilk haftalarda mastit falan oldum, kotu gunler gecirdim, ondan sonra mı boyle oldu anlamadım, bebeğim az kilo aldığı icin doktor mama takviyesine başlattı. Sut yapıcı gıdalar, bitki cayları still tea iciyorum, 4 litre su iciyorum ama anlamıyorum niye boyle. Yardım edin lutfen bir yerde hata mı yapıyorum acaba. Başka bir doktoroa gitmiştik, sakın mama verme ilk haftalar kaostan kilo alamamıştır, sutun yeter dedi ama, bebeğim cok ağladı uyumadı ben de dayanamayıp verdim, gozumun onunde ac ac ağlıyor, ellerini yiyor, verdiğim vitamine bile nasıl iştahla sarılıyor gorseniz.

Şimdi ben ne yapmalıyım? Bazılarıda diyor ki, mama verince iyice sutun azalır, sık sık sağıyorum ama ne zaman artacak bu sut, yoksa bu duruma alışmalı mıyım? Bir kere mamaya başlarsak geri donuşu yok mu? Yardım edin kızlar.