Merhabalar.
Forumda yeniyim, problemim icin arayış icinde olunca bu forumu keşfettim. Ne de cok faydalı bilgiler varmış meğerse bu platformda. Sanırım cok gec tanıştım sizlerle.
Benim oğlum 5 yaşında ve 3 yaşından bu yana kreş e gi diyor. İlk 2 yıl bir arkadaşına onu bunaltacak derecede bağlandı, oyle ki grup oyunlarından cekip sadece benimle oya diyor. Cocukcağızı severken canını acıtıyor, sertce yanaklarını sıkıp ustune atlıyor resmen. Bu sene sınıflarını ayırdılar. Bu kez de başka bir cocuğa aynılarını yapıyor, başlarda cocuk şikayetci değildi, ama şimdi şimdi artık o da yeter canımı acıtıyorsun git. Demeye başladı . ve sınıfta adı can acıtan, yaramaz , zarar veren cocuk olarak kaldı. Aynısını komşumuzun cocuğuna da yapıyor. Okuldan surekli arayıp bu bağlılığına cozum bulmalıyız diyorlar, psikolojik destek de almaya başladık ama duzelmiyor. Cunku sorun sadece o cocukta değil, girdiği bir ortamda birini seciyor her halde bu benim kankam diyor, ve sevgisini yanlış ifade edip arkadaşlığı farklı dile getiriyor, onceleri mudahale etmek istemedim ama okul şikÂyetleri artınca bu konuda deneyimli annelerden fikirlerini almak istedim nerede yanlış yapıyoruz? Ne yapmalıyız ? Bunun icin onereceğiz kitap, oyun, etkinlik ne bileyim mekan, kurs gibi şeyler ya da bizim ne yapabileceğimiz ile ilgili fikirlerinizi paylaşırsanız cok mutlu olurum.
Sevgiler...
Davranış Bozuklukları 5 yaşındaki oğlum arkadaşını ilgisi ile bunaltıyor
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Davranış Bozuklukları 5 yaşındaki oğlum arkadaşını ilgisi ile bunaltıyor