Merhaba, bebeğim 3.ayını yeni bitirdi. Doğduğu gunden beri evolvia mama kullanıyorduk. Gunde en az bir kere coğunlukla da iki kez kakasını yapıyordu. Gelişimi ve kilo alımı konusunda da herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Fakat bu mama konusundaki biraz araştırmalarım sonucunda evolvia mamanın turk bir şirket tarafından danimarkadaki bir laboratuvarda fason olarak urettirildiğini ve sadece turkiye pazarında satışa sunulduğunu oğrendim. Acıkcası bu durum beni biraz rahatsız etti. Neden sadece turkiye'de satışa sunulduğu hususunda firma herhangi bir cevap vermekten de kacınıyor. Sonuc itibariyle mamayı değiştirmeye karar verdim ve iceriğindeki prebiyotik oranının avrupa standartlarında olduğu soylendiği icin aptamil mamaya gectik. 1 haftadır aptamil kullanıyoruz. Ve fakat aptamile gectiğimizden beri her gun minimum 1 kere kaka yapan bebeğim 2 gunde 1 daha sıvı formda kaka yapmaya başladı, bu durum da beni rahatsız ediyor. Sizce 2 gunde bir kaka yapması da normal olarak adlandırılabilir mi yani bu sindirim sisteminin daha mı yavaş calıştığına işaret ediyor yoksa evolvia mamaya tekrar donuş yapmalı mıyım? Siz olsanız hangi mamayla devam ederdiniz? Bebeğim her iki mamayı da sorunsuzca iciyor. Konuyla alakalı goruşlerinizi iletirseniz cok sevinirim. Şimdiden teşekkurler..