Cok yoruldum sıkıldım daraldım:(
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cok yoruldum sıkıldım daraldım:(
-
17-09-2022, 02:54:24Merhaba Bayanlar;Benim dunya tatlısı minik bir kızım var cok guzel ve sevimli bir cocuk ama bir o kadar huysuz,inatcı ve hareketli.Calışan anneyim akşam 5 30 gibi eve geliyorum inanır mısınız kızım gece 2 30 3 den once uyumuyor hadi bu saatlere kadar oturdun bari git kendi yatağında yat oda yok Bizle yatıyor ve uyuduğu toplam 3 saatte de donup duruyor.Uyumayıp ayakta olduğu saatlerde 1 dk durmuyor en tehlikeli ne varsa ona yoneliyor surekli hırcın ve aşırı hareketli. Cok yoruluyorum cok sıkılıyorum Evlilik hayatımızı etkiledi cunku gece 3 e kadar ayaktayım ve surekli koşturuyorum haliyle cocuk uyuyunca benim de pilim bitiyor cunku sabah 7 de uyanmak zorundayım eşimde cok şikayetci bu durumdan onla ilgilenmediğimden malum konulardan İnanır mısınız bir bardak cay icemiyorum evde her şeyi elimden cekiyor.Yemek yemek icin oturuyoeum benim tabağımı cekiyor ben yiyeceğim tabağı dokuyor acelr acele koşturur gibi atıştırıyorum Bunu yazmak istemiyoeum ama bazen kızımdan sıkılıyorum pazartesi olsa işe gitsem diyorum İnanın calışan anneyim ama kızımı ozleyemiyorum cunku 5 den 3 e kadar birlikteyiz uyurken yanımda hic bir turlu durmuyor sabaha kadar tepemde Dışarda gezmeye gidiyoruz hep mız mız hırcındoktora goturdum psikokoga goturdum normal bir cocuk dedi tum değerleri normal cıktı ne yapacağımı bilmiyorum