Bebek Beslenmesi Sutumu yetip yetmediğini anlıyamıyorum
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Sutumu yetip yetmediğini anlıyamıyorum
-
17-09-2022, 02:53:24Merhaba hanımlar kızım 1 aylık anne sutu alıyor. İlk gunlerde goğuslerim cok sertlesirdi emdikten sonra sagmak zorunda kalıyordum yetiyor diye dsunuyodum ama bu aralar hem yumusak hemde kızım surekli emmek istiyo alıyorum emzirim diye ama biraz cekiyo Bi bakıyorum uyumus yatırıyorum 5 dk gecmiyo aranıp druyo. Uzun emincede aynısını yapıyor. Hep Bi arayıs halinde yani. Yutkunmasını duyuyorum bezlerde yetişmiyor cok cişini yapıyor. O surekli aglıyıp aranınca doymuyo diye 1 2 kez mama verdim yine aranıp drdu emmeden uyumadı. Bu arada kolik hep gazı var ıkınıp druyo cıkartsada rahatlıyamıyo bide cok kusuyor sut olarak geri getiriyor. Mamayı kusmamıstı ama. 1 aylık kontrollerde hemsire kilosunu kusmasını normal buldu(5kg 100gr). 3 600 dogmustu ertesi gun 3 400lerde cıktık hastaneden. Cok kilo kaybetmiş ama kanda bişe cıkmadı banada sutun var dediler. Butun gun memede geciyo emiyo bırakıyor yada uyuyunca ben alıyorum nolck boyle anlamadım kolik bide. Simdi bile goğsumde uyuyor bıraktı arada cok acmıs gibi saldırıyor agzını surup yine uyuyor. Karnıda gurul gurul ikinci cocuk ama digerinde bu sorun olmadı. Acaba sut yetmiyomu cok kafama takıyorum bu konuyu. Sabaha kadar ya emiyo yada kucakta geziyor gezerkende aglamyo ama hep arayıs icinde. Bi dahaki kontrole cok var sutun yetip yetmediğini nasıl anlıcam yardımcı olurmusunuz