Merhaba arkadaşlar bebeğim 7.5 aylık oldu 2 3 hafta once bi sureliğine(3-5gun) hafif duzeyde meme reddi yaşadık sonra cozduk normal bayadir. Farkettigim bisey var sutum ilk 6 ayki kadar bol değil. Lohusaligimdan sonra her ay adet gordum bitek oğlum 5.5 ay kadarken 10gun gec geldi daha sonra bi sonraki adetim de 15 gun once geldi oyle bi duzensizlik yasadim. 6.ayda benim rahim usg cekildi normal hersey. 15 gun erken gelen adetimden sonraki olmam gereken adet ise gecikti 12gun. Prezervatif ile korunuyoruz gebelik ihtimali nerdeyse yok test de yaptım evde negatif. Olsa coktan idrarda da cıkardı. Bastan beri emzirirken diğer goğusten gelen sutu kalkan ile biriktirip buzluga atıyorum ilk 6 ayimda 2 gunde maksimum 3 gunde 200ml poset dolardi şimdi 3 gunde 100 120 150ml en fazla. Duşunduğum şey şu ki vucudumda hormonal değişiklikler mi oluyor adet duzensizliği sut azalması gibi sonuclara bakınca? Acaba sutum bitecek mi artik başına boyle bişey gelen var mi
( sık emziriyorum bu arada ek gıdayı da onerilen maksimum miktar 2kere 100ml lik oğunu gecmiyorum hatta daha az bile yiyiyor cok yemiyor sık emiyor oğlum)
Bebek Beslenmesi Sutum azalıyor mu? Adet duzensizliği
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Sutum azalıyor mu? Adet duzensizliği