Evet gec doğum yapanlar ve hala bekleyenler bilir zaman son gunlerde hic gecmez. Ben artık ne zaman doğucak diye beklerken her gun biri arayıp şu doğurmuş bu doğurmuş bende bir ben doğuramadım diye her gun fırıl fırıl gezerdim
Doktor kontrolunde doktorum catı dar gibi diyip buyuk ihtimalle sezeryanla olur demesine cok uzulmuştum, sonra hayırlısı ile diyip dua ettim hep. Cuma gunu kontrol de hic sancı vs. cıkmadı pazartesi gel 42 hafta Oluyor sancı yoksa sezeryanla yaparım dedi doktorum. Tabi ben hala umutluyum normal olcak inşallah diye pazar gunu sabah eşimi kaldırıp yuruyuşe gittik, akşam saatlerinde eve geldik pertimiz cıkmıştı artık tabi ben hala egzersizlere devam bir duşa girip uzandım yatağa, eşim soyleniyor tabi sabah kontrole gitcez yat uyu hadi neyse zar zor uykuya daldım sabah 6.bucukta hafif bir sancı ile uyandım yatağın kenarına gecip comelme egzersizine başladım eşim tıkırtıma uyandı napıyosun dedi hicccc dedim, biraz sancım varda e hadi hazırlan ztn 9 da randevumuz var dedi daha cok var sen uyu ben seni uyandırırım dedim neyse oyle milşeyim anlattığı kadar abartılı bir sancı hissetmediğim icin bana herşey normal geliyor ve bir yandan evi toplayıp banyoyu fln sildim eşimi uyandırıp hastaneye gittik onumuzde 2 kişi vardı bende sandalye de sıramı bekliyorum bir yandan hop oturup hop kalkıyorum cunku sancılar artışdaydı eşim halimi gordukce kızıyor hadi ne bekliyoruz girelim doktorun yanına ben yok hak gecmesim diye bekliyorum (hak konusunda hassasım) neyse sıra bize geldi doktorum yuzume baktı senin sancınmı var dedi evettt dedim hemen baktı ve 6 cm acıklık var dedi beni hemen aldığı gibi doğumhaneye goturdu hemen beni hazırlayıp yatırıp başladı doğuma ve cok şukur 10 dalika sonra kızım cennet kokulum kollarımdaydı
42. haftanın sonunda doğum ❣️
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- 42. haftanın sonunda doğum ❣️