Merhaba 2 bucuk aylık bebegim var ve doğumumdan beri kaynanam surekli karışıyor cocuğuma ne yapsam ona gore yanlış tırnaklarını keserim kesme der banyo yaptırırım ilk başlarda kızarlardı gorumcemle eşimi doldururlardı niye tek yıkıyo bi yeri cıkarsa bebeğin diye.işte neymiş bebeği tuzlayalım başını tulbentle bağlayalım anlı duz olsun yastık altına ekmek koyalım..şimdide surekli soruyo bebeği banyomu yaptırdın diye hesap sorar gibi soruyo yok suyu sıcaktı demi ve onun yapmak istediği seyleri yapmadığım icin bana tavırlı bi asabice konusuyo son zamanlar.doğduğundan beri bebeğime eldiven taktık yuzunu cizmesin diye ama 2 bucuk aylık oldu ve yavas yavas ellerini ağzına goturuyor bende dun cıkardım artık 2 bucuk aydır taktık yeter diye dun eşim goruntulu arıyo kv demi gelemediya bize kızıyo işte niye cıkartıyomuşuz eldiveni dedimki cocuk ellerini keşfetsin eşinde dedi takmicaz artık nette baktım takmayın diyo neyini keşfetcek diye hesap soruyo bana o cocuk yuzunu cizerse elini gozune sokarsa sorarmış o bize..sanki ben bakıcısıyım..goruntulu konustukları sure boyunca yine karıştı yok emzir yok şunu yap..2 gun oncede bana sıkı giydirmiyosun cocugu diyor 3 kat giydiriyorum korkuma doğalgazlı evde diyorumki daha nasıl giydirim anne terliyo artık diyo hyr sıcak olması iyi ve ofluyo sıkı giydirmiyormuşum eşimde dedi boğulcak cocuk artık kat kat bunaldım artık bana illaki mama ver diyor sutum yaramıyormuş bu ay bebegim 800 grm almış azmış ben hayır sutum var mama vermek istemiyorum diyorum ofluyo ne yapıcam bilemiyorum eşimde karşı gelemiyo birkac kere sadece diyebildi bana diyemem kıramam annemi tabiki karışacak diyo