Uvey anne \cocuk prblemleri
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Uvey anne \cocuk prblemleri
-
17-09-2022, 02:49:49Merhaba arkadaşlar. On yargılı olmadan fikirlerinize ihtiyacım var. Cok bilincsizce bir evlilik yaptım. Benim ilk eşimin ikinci evliliği ve bir kızı var. Velayeti annede.biz evlendikten sonra cocuğu babasına verdi. Bir yıl bizde kaldı.bu sene aldı. Şimdi bakamıyormuş bize verecekmiş. Kendisi rahatına duşkun birisi.Diyeceksinizki bilerek evlenmişsin, evet başta hic bir sıkıntım yoktu cok severek onunla aylarca ilgilendim. Fakat eşim cok problemli. Evde duzen , kural yok. Ozel tğm eşyalarımı odamı kurcalar, misafirim oldugunda kapı arkalarından gizli gizli dinler, eşimle odsmızda bizi gizli gizli izler,, dayatmaları el kaldırmaları cabası. Eşimin gozu onunde bana el kaldırsa da eşim asla onu uyarmax. Daha bir duru problem. Benimde bebeğim oldu ve eşim bir gece dahi bebegimiz konudunda bana destek olmamıştır. Kız 9 yaşında. Ufak seylerden dahi kızı uyardığımda eşim başka şeyleri bahane edip benimle kavga eder. Seneye kız annesiyle anlaşmıs babasıyla da karar vermiş seneye bizimle kalacakmiş. Benim fikrimi soran bile yok. Ustelik eski eş kızının şikayetleriyle evimdeki duzene eşim aracılığıyla karışmaya kalkıyor. Uyku saatleri gurultu, hijyen vs.Eşim evde asla kural koymaz o da babamın evi fiye her istediğimi yapar her yeri kurcalar. Şimdi eşimi uyardım bu konu da olumlu olmayacağım mesajını verdim. Fikirlerşnize ihtiyacım var. Net tavır koymak istiyorum .