merhaba bayanlar benim oğlum 3 yaşındakonuşmasında gerilik var.ben de bu yuzden onu kreşe verdim.kreş faydalı oldu ama yie de bu sureci hızlandırmak ve sebeplerini anlamak icin capadan ozel muayne icin randevu aldım .Bir profosor cocuk norolojisinden.internetten araştırarak bulmuştum. randevu gunu geldi biz istanbulda oturmuyoruz.arabayla sabah5 de yola cıkarak oğlumun uykusunu yemeğini huysuzluk saatlerini kısacası herşeyi randevuya gore ayarladım.gittik sekreter bize ne desin sizin andevunuz sat 2 de dedi beynimden vuruldum cunku cocuklansınız uykusu gelecek titizlik yapacak osaate kadar cok hareketli oğlumu bekletmem imkansız mdı gitmeden once de iki kere randevumu kontrol ettirmiştim sekreterlerin hatasıydı anlıyacağınız gitmeyin biz sizi saat 10 da alırız dediler tamam dedik 2 saat idare ederiz dedik gezdik geldik ama oğlum biraz huysuzlandı doktor yine gelmedi 1 saat 2 saat derken artık hastane bahcesinde biz ve oğlum ter icinde kaldık yine doktor gelmedi bağırıp cağırıp geri dondum oğlum ertesi gun 10 gun hasta oldu.daha sonra yeni bir doktor araştırdım randevuyu bibucuk ay sonrasına verdiler şimdi de randevuya iki gun kala telefonla doktor yurt dışına gitti dediler sinirden patlıyorum. Allah kimseyi hstanelere duşurmesin onsuz da ırakmasın ama ya acil hastası olanlar ne yapıyor hastane kapılarında. yaşadığım yer kucuk bir yer en iyisine gidelim dedik ama o bile olmuyor şimdi ben oğlumu neriye gotureceğimi bilmiyorum duşuncesi olanları bekliyorum teşekkurler