Merhabalar, @Mune hanım, cidden ne yapacağımı bilmiyorum, cevap alana kadar bu konuyu lutfen taşımayın.

3 aylık bir kızım var, ve son 1 haftadır doğru duzgun mamasını icmiyor. Emmeyi 2 bucuk aylıkken bıraktı, her gorduğunde cığlıkları bastı, morarana kadar ağlama isteği oluştu.

Ancak son 1 haftadır biberonu ağzına almak istemiyor. Normalde 24 saat icerisinde 650 -700 ml icerken, şimdi 250-300 ml zar zor iciyor. Deniyorum vermeyi, onceden 3 saat aralıklı icerdi maksimum, şimdi biberonu verince 5-10 ml ancak iciyor, istemediğinden dolayı 6 saati falan buldurmaya calışıyor.

Ağzının icerisinde yara, mantar, pamukcuk vs hicbirşey yok. Mamayı da değiştirdim, biberonu da... Hasta da değil, hava değişimi de yok. Ne yapacağımı bilemedim. Almanya'da coğu yerler kapalı daha, acile hastaneye goturmuştum, yalandan bi gozlerine baktılar bir de kilosuna baktılar. 61 cm, 5 570 gram. Son 1 ayda, yani son muayeneden bu yana sadece 370 gram almış. Bir ay icin cooooook az

Kaşık maması icin cok erken, şırıngayla da denedim olmadı. Emziği sorunsuz alıyor, ama biberona gelince diliyle itiyor, puskurtuyor. Ne yapabilirim?