Kızlar selam,
Nasılsınız?
Ben bir konuda yardım istiyorum sizden. Kısacık kendi hikayemi paylaşmak istiyorum cunku icimde tuta tuta patlamak uzereyim.
Taze bir anneyim, henuz 25 gun oldu doğum yapalı. Preeklampsi gebelik zehirlenmesi nedeniyle 33+3 hafta'da bebeğim dunyaya geldi. 2265 gram doğdu 13gun yoğun bakımda kaldı 9gunu kuvezde gecti oğlumun. Eve geleli 12gun oldu kısacası. Henuz beni ememiyor yada ben beceremiyorum bu ayrı bir uzuntu benim icin cunkğ emzirmeye kalksam emiyor ve sutlerim taş oluyor sut sıtması oldum kac sefer. Sağsam emmek istediğinde sutum yetmiyor.. Bende doktorumu dinledim biberonla vermeye başladım anne sutumu.. Zaten bir kac gum oncesine kadar enjektor ile besledim yavrumu.
Sizlere sorum şu olacaktı hanımlar,
Sizler kac cc ve kac saate bir besliyorsunuz yavruları?
Ben 2saate bir 60cc veriyorum, ama aslında 80-90 iciyor. Ve 60yetmiyor cok ağlıyor. Doktorumuz yasak koydu 60dan fazla verme dedi. Karnı kurbağ gibi oldu biraz oda sıkıntı olur hatta bana 40cc ver dedi ben kendim 60veriyorum kendi kafamdan.. İcim hic rahat değil yavrum ac istiyor doktor fazla kilo birden alıyor bu zararlı dedi.. Ama anne sutu bu yani ne olabilirki?
Siz neler tecrube ettiniz paylaşırsanız cook mutlu olurum!
Opuyorum hepinizi bir bir
Premature Bebekler 33 hafta premature beslenmesi
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Premature Bebekler 33 hafta premature beslenmesi