Herkese merhaba. 4. 5 aylık kızım var. 4. Ay kontrolunde hastanede 5710, sağlık ocağında 6000 gr geldi. Her iki yarıda değişiyor kilosu. Doktorumuz kilo alımının sınırda olduğunu soyledi. Sutumun kalitesiz olabileceğini soyleyerek bana omega 3+probiyotik icerikli bir kapsul ve d vitamini eksik olduğu icin d vitamini verdi. Kızıma da d vitamini zaten veriyoruz. Bu ay da demir vermeye başladık. Şimdi:
1- neredeyse 1 haftadır kaka sayısı gunde 3 iken 1'e duştu. Ve kakası onceden hardal sarısı renkte ve partikullu iken yani anne sutu alan her bebekte olması gerektiği gibiyken şimdi kakası daha yoğun, serte yakın diyelim ve icerisinde siyah siyah ipliğe benzer bişeyler var. Bunu yaşayan var mı?
2- bebeğim 4. Aya girdik gireli daha az emiyor ve iki emme arası sureyi uzattı. Benim de goğuslerim beslenmeye dikkat etmeme ve bol su icmeme rağmen artık gece bile dolmuyor hep gevşek kalıyor. Kızım emiyor Bi kac dk sonra bağırmaya başlıyor. Acaba bu sebeplerden oturu sutum azaldı mı? Gelmiyor mu artık ona yetecek kadar. Boyle olan var mı?