Eşimi aradım gelip beni almasını ozelde epidural doğum yapmak istediğimi soyledim. Apar topar cıkışım yapıldı. Ozel hastanedeki doktorumu aradım doğumumun başladığını gelirsem epidural doğum yapıp yapamayacağımı sordum. Hemen gelmemi soyledi. Hastaneye gittiğimde hemen muayene etti. 4 cm acıklığım vardı. 6 saatte olmayan acıklığın 10 dakikalık yolda olmasını İzmit'in bozuk yollarına bağlıyorum Saat 4 gibi yatışım yapıldı. Doktorum 19.30 gibi doğum yapacağımı soyledi. Muayenenin ardından lavman yapıldı. Anestezi uzmanı cağrıldı. Belimden ağrı kesici yapıldı. Belden altım uyuşmaya başladı. Şiddetli sancılardan eser kalmadı. Odama aldılar. Gelip gidip muayene ettiler. Sonda yaptılar. Akşam 19.00 gibi doğumhaneye alındım. Doğum dozu yapıldı gitmeden once tekrar uyuşmaya başladım. Doğum hızlı oldu ama ıkınma hissim yoktu ebe ustume cıktı baskı yaptı nefesim kesildi amabi işe yaramadı. Doktor ıkınmaya calışmamı ıkınamazsam da ya oyle ya boyle bi şekilde alacağını ama ıkınarak daha kolay olacağını soyledi ama yapamadım his yoktu. Forseps ile bebeği cekti. Doktorumun tahmini gibi 19:34'te dunyaya geldi oğlum. Nedense kuvvetli ağlamıyordu. Oksijen verildi. Kucağıma alamadım. Aşırı kanamam oldu. Zangır zangır titremeye başladım 5-10 dakika sonra da plesenta alındı. Uyuşturulduğum icin dikişleri hissetmedim hic. Şimdi ki aklım olsa direkt ozel hastaneye gidip epidural doğum yapardım. Herkese tavsiye ederim. Doğumum işkence gibiyken zevkli bi hale geldi.