Davranış Bozuklukları 8 yaşındaki oğlumla sorunlar yaşıyoruz
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Davranış Bozuklukları 8 yaşındaki oğlumla sorunlar yaşıyoruz
-
17-09-2022, 02:26:11Mrb bayanlar 29 yaşında 3 cocuk annesi bir bayanım 10 yaşında bir kızım,8 yaşında bir oğlum , 8 aylık bir oğlum daha var ilk 2 cocuğum ilk evliliğimden 5 yıllık evliyim 8 yaşındaki oğlumun okulda surekli kavgalarda ismi geciyor surekli trip atıyormuş oğretmenine evde de huzursuz davranışları var son zamanlarda bunlardan farklı olarak yalan soylemeye başladı evde bana oğretmenim bana kufur ediyor dedi tabi ben okula geleceğim deyince şaka şaka deyip geciştirdi dun de arkadaşlarına soylemiş aynı şekilde oğretmende duymuş cok kırılmış 1 derste 10 kere tuvalete gitmek istiyormuş ve bunun gibi bi suru sorun ... oğretmeni okuldan alın diye bir teklifte bile bulundu tabiki almayacağım ama gercekten cok uzgunum caresizim bir cok hastaneye goturdum problem gormediler oturup konuşuyorum elimden geleni yapıyorum bi sure sonra yeniden başlıyor sorunlar kendini hep kıyaslıyor herkesle hep mutsuz bu kadar şeye rağmen bi sorun yok diyorlar bu durumu yaşayan anneler yardımcı olabilirseniz sevinirim ...