@Mune rica ediyorum konum burada kalsın biraz...

Kızım 29 aylık bu hafta kreşe başladık, ilk gun pek birşey anlamadı ama sonraki gunler uykum var bahanesi ile gitmek istemedi ve hep ağladı , bugun de aynı şekilde. Ama ben konuşarak ikna edemesemde kreşe teslim edip gittim..
Okulda hic beklemedim, ama ilk bir iki gun idarecisi ile iletişim halinde oldum resim vs yolladılar, her akşamda cıkışta gunluk rapor aldım..
Zaten mobil bir uygulama var oraya gunluk rapor yazıyor oğretmeni uykusu, yemek ve aktiviteler hakkında.
Biz ebeveynler olarak dirayetliyiz, ağlasada zamanla alışacak fikrindeyiz.
Okul cıkışları bazen ağlayarak beni karşılasa da genelde mutlu oluyor, ustu başı temiz, ben sormadan oğretmen beni bilgilendiriyor, sorularıma net cevaplar alıyorum ve benim icim ilgili olmaları cok onemli o nedenle ilgi alaka olduğundan guvendiğim bir yer..
Bu arada kızım konuşuyor ve tuvaletini kendisi yapıyor bezli değil şu an ..
Bu arada bu yaşına kadar anneanne ve dede bakımını ustlendi ama aynı evde geniş aile zor olduğundan (kızımın bakımı icin bize yerleşmişlerdi, arada kızımı da alıp kendi evlerine gidiyorlardı ama kışın ozellikle hep beraberdik cunku onlar başka şehirde yaşıyorlar) ve sosyalleşme yaşı geldiğinden artık kreşin uygun olduğuna karar verdik.
Sizlerin cocuklarınız ne kadar surede alıştı? Ne gibi evrelerden gectiniz? Karşılaştığınız sıkıntılar ne oldu? İcimi rahatlatacak cevaplarınıza ihtiyacım var