2 si 1 arada operasyon oğlum icin
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- 2 si 1 arada operasyon oğlum icin
-
17-09-2022, 02:19:25
Merhaba hanımlar oğlum 8.5 aylık artık 9 olmak uzere sunnet olmasını istiyorum daha hareketlenmeden (emeklemiyor veya yurumuyor) oğlumun dudak bağıda var bir kere anestezi alınca ikisi birden hallolsun cok cekmesin istiyorum bir doktorla konuştum baya ustun bir doktor ama ameliyat parası da 3.500 tl ikisi bir şekilde (sadece dudak bağıma 3.000 tl dedi) 500 de sunnet zaten şimdi İnan ’ın gunlerdir gozume uyku girmiyor duşunmekten acaba cok yıpranır mı oğlum bu durumdan ? İki operasyon birden cok cok tepki verir mi ? Yaptıran arkadaşlar var mı ? Teyzem hemşire doktorlara danıştı cok kucuk operasyon burda yapabiliriz dediler ama orası İzmir ’de bir devlet hastanesi ister istemez korkuyorum bir yandan bu bahsettiğim doktorun verdiği fiyatta cok yuksek geliyor malum asgari ucrete tek kişi calışıyor. Nolur bana bir el atıverin oğlumun canı cok acıcak mı cok yıpranıcak mı yapılması da gerekiyor yoksa hem gorsel hem konuşma bozukluğu olacak dudak bağı ne ki diyenleri duyar gibiyim resmini eklemeye calışıcam şimdiden teşekkur ederim (Bağ dişlerinin arasından damağının altına kadar gidiyor)