kızlar ya benim kızım son 1 aydır kabız sorunu yaşıyor. Ne yaptıysam olmadı hatta iki gundur akşamları prasa ıspanak yemeği verdim ama hic duzelme olmadı. Yediği şeyler belli yoğurtlu yayla corbası,ıspanak ama şehriyeli seviyor. İcine prasa katıp veriyorum oyle pek yemiyor sade yaptığım zaman da yemediği icin mecbur ince şehriye katıyoeum. Suyu baya guzel iciyor. Sabahları uyandığında kahvaltıdan once zeytinyağı veriyorum bugun mesela 4 kaşık verdim zeytinyağı. Biraz oyle yaptı ama yine de tam yapamadı. Ya bu kabızlıkla başım dertte. Ne yapabilirim? Doktor bi ilac verdi bağırsak duzenleyici diye ama ilaca cok başvurmak da istemiyorum.
İki gun verdim,verdiğim zaman iyi geliyor ama hep o şekilde de yapsın iatemiyorum. Kayısı da veriyorum gun icinde 2 tane gun kurusu yediriyorum seviyor da. AMa yine de zorlanıyor. Normal olduğunu soyledi doktor ama bu duzelecek mı bu şekilde yerse? Değişik birşey kabul etmiyor kabak yemeği yaptığımda resmen tiksine tiksine yiyor. 1 kaşık su verip oyle kandırarak yedirmeye calışıyorum bu sefer verdiğim herşeye de istemeyerek yaklaşıyor. Ne yapıcağımı şaşırdım
Bebeğimin kabızlık sorunu:(
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebeğimin kabızlık sorunu:(