Merhaba kızlar. 7 ay 11 gunluk bebeğim var. Sadece anne sutu veriyorum . Ek gıdaya 5 ay 3 haftalıkken başladım. Herşey guzel gidiyordu yumurta, peynir, patates ,kabak, havuc elma vs hepsini severek yerdi az az tabi. Kızım ilk dişlerini 4 aylıkken cıkardı. Ust iki diş cıkmaya başlayınca iştahı tamamen gitti kızımın. Şu anda 5 dişi var 6. Diş cıkmak uzere ama kopek dişi kaşınıyor. Ust dişler cıktığından beri hicbir şey yemek istemiyor yoğurdu seviyor sadece. Icine başka birşey eklersem yemek istemiyor. Corba icirirken bile kaşığın yarışına yoğurt koyup oyle veriyorum başka turlu tadına bile bakmıyor.
Asıl sorun ise bu hafta yeni huylar cıkardı. Onceden elmayı cam rendeden gecirip veriyordum yiyordu. Su boreği verdiğimde yiyordu. Gecen hafta poğaca ici verdim onu da yedi. Bu hafta diline en ufak bir putur gelse cıkarıyor . Eline elma veriyorum ısırıyor ama putur cıkarıyor diliyle ne kadar yutuyor bilmiyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın ben bebeğimi nasıl alıştırıcam yardim edin hic yemek istemiyor .
Bebeğim puturlu şeyleri diliyle dışarı cıkarıyor
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebeğim puturlu şeyleri diliyle dışarı cıkarıyor