20 aylık bir kızım var. Donem ozelliklerini okuyup kendimi hazırlıyorum ama bu her şeye itiraz
( yemek, uyku₺, corap vs.), bana donup anneyi sevmii(anneyi sevmiyorum) demesi, her şeye ağlama isteği, oyuncakları kitapları kafama atması, giyinmek istememesi vs.beni cok yıpratmaya başladı. Donemsel olduğunu biliyorum fakat bazen sinirlerimi zor zaptediyorum. Yeter diye bağırmak istiyorum, olmuyor sınırımı eşimden cıkarıyorum. Bu ara favorimiz parakete veya halıda uyumak. Şu anda be yataktayım yanıma yatırdım, gitti halıda uyudu. Memeden keseli bir hafta oldu. Onun sınırını cıkarıyor sanırım. Cok fazla ısırmaya başladı kesme kararı aldım. Actiriyor, sarılıyor opuyor kokluyor, emmek isteyince sut acı olmuş diyorum. Sabah em em yaparız diyor. Sabah oğlen sormuyor. Akşam uykusu gelince em em diyor. Acıyorum sarıl op sut acı olmuş diyorum. Sarılıyor opuyor kapat diyor. Uykuya geciş sancılı oluyor. Uyumak istemiyor. En son bayılır gb uyuyor. Ikimiz de cok yıpranıyor. Başka be yapabilirim. Onerileriniz var mı?
Bebek Beslenmesi 2 yaşa yaklaşırken
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi 2 yaşa yaklaşırken