Konum taşınmazsa sevinirim zira diğer forumlarda yeteri kadar tavsiye alamıyoruz ve benim cidden tavsiyelere ihtiyacım var.
Bebeğim 68 gunluk oldu ve yaklaşık 1 aydır yanaklarında kızarıklıklar var vucudunun diğer kısımlarından sadece boyun kısmında ve sırtında hafif şekilde var. Başlarda isilik zannettim ama gecmeyince bir doktora gittik egzama olduğunu muhtemelen sutumden bebeğime gectiğini gıda alerjisi olduğunu soyledi sut ve sut urunlerini yumurtayı kesmemi istedi, poğaca pasta borek tereyağ yani icine yumurta ve sut urunu giren hicbir şey yemememi soyledi sadece ankara markanın makarnasinı tuket dedi. Yemeyi keseli yaklaşık 15 gun oldu ama cildinde cok bir değişiklik olmadı, aynı şekilde bebeği alerji olan arkadaşımla konuşunca yediğim her şeyden şuphelenmem gerektiğini soyledi iki gun once konuştuk ve onun da yonlendirmesiyle kahvaltıda sadece zeytin akşam da ankara markanın makarnasinı yemeye başladım bebegimin cildi temizlenince tek tek yediklerimi test edip alerjiye sebep olan şeyi bulacaktım gayet de umutluyum-dum! Ta ki forumlardaki yorumlara bakana kadar omur boyu gecmeyebilir demişler yaa boyle caresi olmayan olumcul bir hastalık gibi bahsedilmiş moralim şu an yerlerde ve uzuntuden ne yapacağımı şaşırdım. Sizlere danışmak, acıkcası biraz rahatlamak icin yazayım dedim. Başına gelen var mıdır nasıl atlattınız beni bir rahatlatın nolur