Merhaba , ben daha 15 haftalık hamileyim (14+5) ancak NewYork' ta doğum yapmayı duşunuyorum, bu konuda tecrubelerinizi doktor, hastane vb aktarırsanız cok memnun olurum , acıkcası biraz korkutucu geliyor, ultrason kullanılmıyormuş , illaki normal doğum vs diyorlar, her neyse aracı kurumlar cok pahalıya geldiğini oğrendim , kendiniz gidince daha uygunmuş, bu konuda bilgisi olan var mı? gerci orada bir arkdaşım var ev konusunda yardımcı olacak , ancak diğer konuları nasıl halledeceğim bilmiyorum, NY u secmemin sebebi arkadaşımın olması ve daha once birkac defa bulunmuş olmam yani aşinalığım var ama en onemlisi guvenilir bir arkadaş , bu konuda deneyimlerinizi doktor bilgisi vs aktarırsanız cok memnun olurum , bununla birlikte
Bebeğimizin ense kalınlığı 3 mm cıktı ve şimdi harmony test sonucunu bekliyorum daha bir hafta var sonucu almamıza biraz yıpratıcı bir surec, ama kendime telkin veriyorum kotu bir şey olmayacağı konusunda, cunku başka bir bulgu yok, 4-5 kilo aldım gunaşırı yuruyuş yapıyorum 2-3 haftadır, ama bu konuya hic takılmamaya calışıyorum bir taraftan, cok teşekkurler şimdiden
Amerika'da Doğum
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme