Arkadaşlar bikac şeyi merak ediyorum, yardımcı olabileceğiniz herhangi bir sorunun bile cevabı varsa yazarsanız sevinirim.
-bebek nasıl emzirilir bilmiyorum. Yani nasıl tutup emziricez yataymı nası tutucaz?

-Goğus uclarım oyle cok buyuk değil daha doğrusu buyuk değil, hamile kaldıktan sonra ucları biraz daha buyudu ama acaba emzirmek icin yeterlimi onu bilmiyorum. Belkide yeterlidir buyukluği bilemiyorum. daha cok buyumesi icin yapabileceğim bir şey var mı tavsiye edebileceğiniz.

-Bebek ilk doğduğunda sut gelmezse ne yapabiliriz?

-Goğus pompaları başlarda işe yarıyor mu? yoksa calışmaya başlayıncamı işe yarıyor? Hangi sut sağma pompasını tavsiye dersiniz? Ayrıca sut gelmezse pompa kullanalım mı işe yarar mı?

-Goğus ucum emzirirken yara olmasın diye tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı?

-Son olarak ben sutyen almak istiyorum ama emzirme sutyeni değil normal sutyen, bebek doğduğunda ve emzirmeye başladığımda goğsum ne kadar şişer acaba, hamile kaldıktan sonra zaten sizde biliyorsunuz buyuyor biraz, bebek emmeye başlarsa daha da buyuyormu, buyuyorsa ne kadar daha buyur..
Orneğin sutyeni 90 olan biri, hamileliğinde 95 yada 100 olmuşsa. Bebeği doğup emmeye başladığında daha da artar mı? yoksa 100le devam mı eder?
Vereceğiniz cevaplar icin şimdiden teşekkurler.