Merhaba sevgili anneler..

39 aylık oğlumda 15-20 gun kadar once bezle vedalaştık. Ciş meselesi birkac gunde oturdu, gerci hala ben sormazsam aklına ancak birkac damla kacırdığında geliyor ama onun da zamanla oturacağına inanıyorum. Kaka konusunda ise cıldırmak uzereyim. İlk gunden beri kakasını tutup kabız olursa daha zor olur diye duphalac veriyorum yani kaka sert değil fakat kesinlikle wc/lazımlığa yapmıyor. Ben zorladıkca tutmaya başladı, 5 gun tuttu tam altına yapacakken wc ye oturttum oraya guzelce yaptı, ohh bu iş bu kadarmış dedim ama sonrasında 6 gun tuttu. Ve sadece camaşırına yapıyor. Muzikli muziksiz lazımlıklar, klozet adaptorleri, merdivenli klozet adaptoru.. Evde her turlusu mevcut.
Komşumuzun bebeğinden bez aldım istersen oraya yap diye 2 kez denedim (acaba beze yapacak da o yuzden mi tutuyor diye) bezi de cıkarttırdı ve altına yaptı.
Altına da tam yapmıyor surekli kucuk kucuk .. Camaşırı değiştirirken onlar suruluyor her yere.. Her tarafımız kaka oldu kısacası ve ben artık tahammul edemiyorum.
Teo'nun kaka kitabı ve gule gule kakalar kitabı da aldık surekli okuyoruz. Daha ne yapmalıyım????