Bebek Beslenmesi Emzirme Sorunu
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Emzirme Sorunu
-
17-09-2022, 02:05:47Merhaba arkadaşlar, cok buyuk bir sorunum var. Bu konuda bana yardımcı olursamız bir lohusaya yapabileceğiniz en buyuk iyiliği yapmış olursunuz. Bebeğim 25 gunluk ve doğduğundan beri emdiği sutu ağzından atıyor. Meme ucum olmadığı icin silikon meme ucu kullanıyorum. İlk gunlerde emmede sorun yaşadık da sonra kabullendi biraz da kucuk olduğu icin yavaş yavaş başladık. Sonunda sutum de geldi kızım da emmeye başladı derken başka sorunumuz başladı. Emince ağzında sut biriktirip en son şelale gibi taşırıyor ağzının kenarlarından. Kusmuk değil kime desen kusuyor diyor ama kusmuyor bebeğim. Ağzındaki sutu yutmuyor ağzından atıyor. Hep yapmıyor her zaman yapsa sutumu beğenmiyor derdim ama emiyor sut geliyor bazen yutuyor bazen de ağzı dolu dolu taşırıyor memeyi cektiğimde o an emiyor gibi değil de dudaklarını şap şap şapırdatıyor gibi opucuk atıyormuş gibi yaptığını farkettim. Neden oyle yaptığını anlamadım. Hem sutum boşa gidiyor diye uzuluyorum zaten az yetmiyor ona hem de sutumu ne kadar icip icmediğini anlayamıyorum doyup doymadığını anlamıyorum. Bebeğim zayıf ve uykucu zorla kaldırıp emziriyorum emmediği icin de halsizlik uyku hali yapıyormuş zaten. Nu sorunu cozmem lazım lutfen yardımcı olun. Olduğu gibi anlattım size fikri olan yazsın lutfen neden sutumu ağzında biriktirip atıyor?