Merhaba hanımlar. Burayı uzun zamandır takip ediyorum, hep hamileyken bir coğunuzun oykulerini okudum Şimdi bende kendi oykumu yazmak istiyorum.
Normal birgundu, kontrol icin gitmiştim. Ama bebeğimin hic kilo almadığını oğrenince araştırma hastanesine gonderildim. Sorun olabilirdi ve evet sorun vardı. Suyum azalmıştı bebek kucucuktu zaten orada hemen doğum olması gerektiğini soylediler. Ve doktor ekledi, doğumu nerede yaparsam yapayım suni sancı istememem gerektiğini soyledi. Cunku sıfır acılmayla zaten o kadar suni sancıdan sonra sezaryene alınacaksın dedi. Bende bu sozu dinleyerek devlet hastanesine gittim.
Orada doktor muayene ettikten sonra sezaryen olman lazım istiyor musun diye sordu. Ki ben normal doğumdan acaip tırsıyorum Hemen yapıştırdım cevabı: Evet istiyorum Bu arada cokta korkuyorum tabiki bebeğim kucucuk ve kuvozde kalma ihtimali var.
1 saatlik hazırlıktan sonra ciğer geliştirici iğne yaptılar o uzun bekleyiş başladı. Uzerime onluk giydirdiler hemşire geldi sonda taktı. En acı veren kısmı buydu. Ameliyat haneye alındım tam narkoz istediğimi belirttim cunku cok heyecanlı ve korku doluydum. Geri uyandığımda karnımda muthiş bir ağrı vardı ama dayanılmayacak gibi değildi. Narkozun etkisi gecene kadar hasta bakıcı benimle cok uğraştı Kafam koptu sanmışım da Sonra odaya alındığımda prensesim oradaydı giydirmişlerdi mis kokuyordu..
Benim icin en zor kısım sonda ve hemşirenin 2-3 kez karnıma bastırması oldu ameliyattan sonra. Ama annelik duygusu cok başkaymış. Okuduğunuz icin teşekkur ederim benim icin anı kalsın istedim. Hayırlı doğumlar dilerim bebek bekleyenlere, sormak istediğiniz olursa seve seve...
Oyle boyle Sezaryen!
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Oyle boyle Sezaryen!