Nasıl başlasam nerden başlasam bilemiyorum kızlar salı gunu ikinci kez sezaryen oldum ama hayatımın en buyuk hatası olarak goruyorum siz siz olun asla keyfi sezaryen olmayın... ilk hamileligimde doğumdan korktuğum ve sezaryen arkadaşlarımın cok ameliyatlarinin kolay gecmesi ile keyfi sezaryen olmaya karar verdim buyuklerimin tum uyarılarına rağmen bıcak altına yattım ve karniyarik gibi kesildim ...belden yapılan iğne ameliyat sonrası tam bir faciaydi 15 gun yataktan kalkamadim oldum oldum dirildim ve başka cocuk yapmama kararı bile aldım ve 15 ay sonra tek bir korunmasız ilişkiyle ki yumurtlama gunum bile degildi hamile kaldım duşsun diye cok ugrastim bitkisel caylar ictim kanepe bile kaldırdım yeterki ikinci kez o acıyı yasamayayim diye ama hamilelik devam etti .....bebek buyudukce hareketlenince sevdim ikinci kızım olacaktı taki salı gunu ramim yirtilana kadar iki gun gozumu acamadim tansiyon 4 -5 arasında gidip geldi feci ağrılar cektim cunku cok dikiş atılmışti rahmi bir araya getirmek icin doktor ......dun evime geldim ama ağrılardan duramıyorum tum vucudum şişti bacaklarım fil bacağı gibi oldu sırt omuz bel bas ağrıları ..surekli yurumeye calışıyorum ama kızlar tahmin bile edemezsiniz acılarımi bir insan en buyuk kotuluğu kendine yaparmis kendi elimle kenimi yarım adam ettim herkesin bunyesi farklı keşke normal doğum deneseydim diyorum ikinci gun ayakta olurdum sut gelmiyor bebekte sarılık başladı goğus ucu komple yara oldu sanki ilk emzirmem... cocuk kanlı sutu icince kusuyo ramazan ayı ailem benle uğraşıyor o kadar sıkıntılı bir durumki siz siz olun keyfi sezaryen olmayın Rabbim doğal yol vermisken tunel acmanın anlamı yok normal doğumun onemini doktorlar bile soyluyor bende size yaşadıklarımı anlatarak ornek olmak istedim
Eklenti : yaptığım şeyler bir haftalık gecikmeyle yaptığım seylerdi ki pişman da oldum oyle ortada kese bile yoktu
2 -ben duygularımı paylaşmak istedim amacım kimseyi korkutmak degildi boyle anlaşılıysa cok ozur dilerim herkesten
3-yeni doğum yapmış biriyim lutfen kırmadan yorum yapın