Herkese hayirli sabahlar arkadaşlar. Oncelikle konu kizlarim. cok uzuluyorum arkadaşlar kizlarim icin daha oncede konu acmıştım aslında bununla ilgili.

Dediğim gibi konu kızlarım biri 5 yaşında biri 2 surekli hastalanıyorlar ben artık gercekten onlara surup hele ki antibiyotik vermeyi hic istemiyorum. hatta goturunce doktora uyarıyorum cok fazla antibiyotik kullandık cok kotu degillerse yazmayın lutfen diyorum.

Son zamanlarda buyuk kızım daha kotu ozellikle sabaha karşı gece uykuda surekli oksuruyor balgamli oksuruk kızım tıkanıyor sanki.

Kızım kucukken boyle olduğu zaman surekli kusuyordu şimdi kusmuyor bazen cok az balgam atıyor. kızlar nasıl desem doktora en son goturdugumuz zaman eski konumu okuyabilirsiniz. ben gidemedim eşim de dedi bir şeyleri yokmuş ilac yazmış ama buyuğume yazdigi ilaclar astim ilacı.

size sormak istediğim cocuğunda alerjik astimi olanlar nasıl anladınız neler yapıyorsunuz ben ne yapabilirim. esim artik doktora goturmek istemiyor surekli goturunce herşeyi temiz bir alerji doktoruna goturun deniyor. zaten ilcedeyiz goturduk daha once dediğim gibi birseyleri yok denmiş ama gecen cocuk doktoruna goturdugum zaman ilacları gosterdim astim ilacı dedi.

cok uzuluyorum bu duruma ne yapabilirim. Dediğim gibi cocuğunda alerjik astim olanlar nasıl anladınız neler yapıyorsunuz gecti mi gecer mi. yanlış anlamayın beni burdan okuduklarım la bir tedavi uygulayacak değilim cocuklarima ama en azindan fikir verin bana ne olur.