Mrb tecrubeli anneler oglum 4.5 aylik ilk başlarda cok gazliydi her aksam aynı saatlerde ağlamaya başlıyordu o kadar caresiz kalıyordun ki oglumu eşime verip balkonda ağlıyordum onun acı cekmedi benim bir şey yapamamam cok uzuvucuydu neyseki dayanamadım ve gaz damlası kullandım ALLAHA cok sukur ki simdi daha iyi uyku sorunumuz vardı beyaz gurultu ve sallayarak uyutmaya alistirdim sallamak yararli degil ama mecbur kaldim kendim icin degil oglum uyusun gelişimi de yolunda gitsin diye boşuna demiyorlar ninnide uykusunda buyusun diye neyse tam duzeldi dedim ve oglum tekrar her gece 3 veya 4 defa kalkıp emmek istiyor sakinlestirip uyutmaya calışsam da ağlıyor ve meme istiyor bende dayanamıyorum mecburen veriyorum ve hala gaz sıkıntımız var cok sukur tabi ilk aylardaki gibi degilde yine de cekiyoruz hala emzirirken 1,2 dakika sonra kıvranmaya başlıyor yuzu baya bir kızarıyor ağlayıp kendini itiyor yani doymadan cekiliyor ben zaten her emmeesinden hemen sonra gazını cıkarıyorum da yine pek yararlı olmuyor galiba gaz sorunu ne zaman biticek oglum ne zaman geceleri deliksiz uyuyacak yada ne yapabilirim lutfen yardım bu arada doktora da gozuktuk tabi cok sukur kuzumun bir şeyi yok gaz her bebekte olan bir şey dedi bi şey daha duymuştum 4 aylık iken bebeklerin organları hizli bir şekilde gelişirmiş ondan cok huzursuz oluyorlarmış doğru mu bu acaba