Neyse konuma geleyim .3,5 yaşında oğlum .hamileligimden beri aşırı hareketliydi zaten hala oyle .Ve aşırı inatcı bir cocuk ama baba ve anne olarak bizde inatciy kiiz maalesef sanırım biraz genetik

İki gundur evimizdeyiz babasını gorunce hırcınlığı yok oldu diyebileceğim kadar azaldı .şuan yemek problemi var ,kansızlık icin şurup verildi kesinlikle icmiyor , birşeyin icine katsam anlıyor ki oyle saklayarak birşey yapmam soyluyorum hadi portakal suyuyla icelim şurubu diye ...yani illa kandirmam yada zorla icirmem mi gerek ?
İkinci konu ise ,bu 6_7 aydır boyle .Bir yere gideceğimiz zaman arabada ,otobuste,yuruyerek faeketmiyor ,iki dk yerinde durmuyor .Otobuse binsek surekli duğmeye basmaya calışıyor inelim diye kalkıyor ,arabada oto koltuğunun kemerini acıyor onu cıkarıp normal koltuğa kemerle oturduk ikimizde onda da sıkılıyor kalkmaya calışıyor el hep bı yerlerde ,yuruyerek gitsem elimi bırakmaya calışıyor yola firlamak icin .
Yani dışarıdan birisi gorse bu cocuk ilk kez dışarıya cıkıyor yıllarca mağarada insan gormeden yaşamış der .
Yasinin verdiği birşey mi ?yoksa bir pedagog yardımı almalı mıyım ?bilgisi olanların yardimini rica ediyorum .Biraz sabırsız , tahammulsuz olmaya başladım artık ..