Kızlar daha once burada bircok konu actım en başında bebek sahibi olmayı cok istedim ve cok şukur oldu da. Ama hep bi sıkıntı yaşadım zor bir hamilelik gelişim geriliği olan bir bebek derken şimdi bebeğim 9 aylık oldu. Anne karnında gelişimi durmuştu (kilo alımı) 2600 grm ile dunyaya geldi bir turlu toparlayamadık. İlk 3 ay kilo alımı fena değildi ama 3 aylık olunca fena bi şekilde ağlamalar uyumamalar başladı. Evde ağlaya ağlaya mormor oluyordu ve ne olduğunu anlayamıyorduk başta gazdır dedik ama meme emmeyi mama yemeyi de bırakınca doktora gittik hic bişey bulunamadı. Erken diş cıkaracak ona hazırlık olabilir dediler başladık dişi beklemeye. Kilo alımı aylık 700-900 grm arası iken bir anda 100-200 grm a kadar duştu.en iyi kilo alacağı ayları ac ve ağlayarak gecirdiği icin aldığı kiloyu bile verdiği oldu.bu arada surekli doktora gittik bircok tahlil yapıldı. 8 aylık oldu kulak iltihabı ve b12 eksikliği varmış ilac vs ile bu sorunlar cozuldu ama bebeğim hala aynıydı. En sonunda colyak testine kadar herşeye bakıldı. Ama yine bişey cıkmadı şu an vitamin eksikliği bile yok. 9 aylık olduk ama kilo 7100 boy 68. Zorla emen zorla yiyen bir bebek. Sağlığı yerinde ama sorun şu ki kilo alamıyor doktor karbonhidrat destekli mama vermek zorunda kalabiliriz ama onlarda masum şeyler değil dedi. Ben sırf kilo alsın diye bebeğimin ciğerleri zarar gorsun istemiyorum. Şu an polivit adında bir şurup kullanıyor ama zor yutuyor kokusu midesini kaldırıyor. Birde geceleri cok kıvranıyor surekli kendini bi o yana bi bu yana atıyor yuzustu donuyor boğulacak diye korkuyorum duzeltsem uyanıp bi daha uyumuyor. Aşırı derece de gazı oluyor ve 9 aylık olmasına rağmen geceleri gaz cıkaramıyor. Mesela dun gece 6 da uyuduk sabah yorgun kalkıyorum ve tum gun iki lokma yemesi icin uğraşıyorum. İki haftadır cok fazla oğuruyor kusuyor. Artık doktora gidip cocuğu ziyan etmekten de bıktık. Cok uzattım biliyorum ama ciddi anlamda paikolojim bozuldu. Şimdi de neden bu kadar oğurup kusuyor neden hala yemiyor diye duşunmekten kafayı yemek uzereyim. Sizce ne yapabilirim ne olur bana akıl verin???