Kasımda 4 yaşına girecek bir oğlum var...
Aşırı derecede yaramaz.. Sadece yaramaz diye basite indirgememek lazım diye duşunuyorum hatta.. ozellikle şu 15 gundur haddinden fazla.
ben calışıyorum 8 aylıktan beri aynı bakıcı ile devam ediyoruz. Ona anneanne diyor yani seviyor olumsuz bir şey soylemedi.
bu arada konuşması cok duzgun hislerini cok iyi ifade eder.. ama gelgelim acık alana birlikte cıkamıyoruz..elimi tutmaz alır başını gider.
asla korkmaz ..sonunu duşunmez yaptığı hic birşeyde... yaptığının sonucunda ne olacağını soylediğimde umruna bile takmaz..
mesela ornek vereyim ; dun akşam orta sehbayı ters cevirmek istiyor ve ayağına duşurdu bunu yaparken.. Canı acıdı ."sana soylemiştim yapma ayağına duşer "diye dedim.yok yine tekrar aynı şeyi yapmaya gidiyor.. duvar saatini indirdi. kırcam diyor illa... Oğlum ben uzulurum bunu yaparsan benim icin onemli diyorum.. uzul kırcam diyor... herkesle kavga halince ablası var 12 yaşında ona vuruyor arkadaşlarına vuruyor.. yapmak istediğine izin vermeyince bana vuruyor. artık hicbir yere gitmek dışarı cıkmak istemiyorum..
dışardan goren bu cocuğa hic terbiye vermediler mi diyor kesin.. halbuki surekli konuşuyorum neden yapmaması gerektiğini anlatıyorum.evden cıkarken yapmamsı gerekenleri soyluyorum ..tamam diyor...ama sonuc yine aynı..
Rabbim sağlık versin ama diğer cocuklara bakıyorum benim oğlum niye boyle diye uzuluyorum .(durtusel bozukluk olduğunu duşunuyorum)

benim oğlum gibi davranışları olan arkadaşlar varsa neler yapıyorsunuz veya boyle cocukken olup buyuyunce duzelen var mı
cok ihtiyacım var dertleşmeye