53 gunluk bebeğim hep emmek istiyor.. Yardım..
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- 53 gunluk bebeğim hep emmek istiyor.. Yardım..
-
17-09-2022, 01:40:04Arkadaşlar tecrubeli annelerden yardım istiyorum. 53 gunluk bir kızım var,doğduğu andan itibaren sadece anne sutuyle besliyorum,cevremdekilerin bu cocuk doymuyor mama ver baskılarına rağmen eşimle inat ettik hic mama vermedik,sadece anne sutu alsın istedik,başlarda sutum gelsin,sonrasında sutum artsın diye sık sık emzirdim,cok şukur ilk ay 750 gr,ikinci ayda 20 gunde 700 gram aldı,yani doktorumuzun soylediğine gore doymakla alakalı bir sıkıntısı yok. Ama gelgelelim bebeğim memenin altında durmaya alıştı,kesinlikle kucağimdan indiremiyorum surekli emsin uyusun orda uyansın,memenin altından gulucukler atsın ama sadece ve sadece orda kalsın istiyor. Bu durum aslında hoşuma gidiyor,ona doyduğumu hissediyorum ama hicbirşey yapamıyorum ev işlerini zaten gectim,tuvalete bile gidemiyorum. Aranızda buna benzer birşeyler yaşayan var mı,ne zaman gecer bu durum? Ya da herhangi bir onerisi olan var mı? Bu arada emzik filan kabul etmiyor,ev emzik copluğune dondu,eşim her akşam eve yeni bir emzikle geliyor.. Ama nafile..