siz bu blogu okurken ben cok uzaklarda olucam

ha benim canlarım, farkındayım son bir kac senedir yaz aylarında gelen Saian albumlerine alıştınız ve yine beklenti icindesiniz, fakat uzulerek soyluyorum ki bu sene sizlere sunabileceğim bir calışmam yok ve daha da kotusu oyle bir cabam ya da hazırlığım da yok.(ve diğer paragrafta herşey daha da kotuye gidiyor)

ve...,
18 Ağustos itibariyle başka bir şehirde iş hayatına atılıyor olmam sebebiyle guzel Istanbul'unuzu 17 Ağustos Pazar akşamı suresiz terk ediyorum. Sizden ricam artık feat istemeyin lan calışıyorum diyorum lan artık muendiz oluyorum diyorum, konser de teklif etmeyin, fakat soz verdiğim kişilerin parcalarında son bir gayret yer alacağım onlardan da anlayış bekliyorum.

ve yazımın sonuna geldim cocuklar, uzun vadede neler olur neler yapabilirim kestirmesi guc o konuda her zamanki gibi kesin konuşamıyorum ama acıkcası zaman buldukca rapi surdurmek istiyorum bunu da bilin.

hepinizi sevgiyle sarmalayıp gonencle kucaklıyorum (oha ben neler yapıyorum). hoşcakalın.

şimdi atıl kapasiteler peşindeyiz.

seyf hiphop!
Saian S.S.

(Myspaceden Alıntıdır)

Acıkcası Ben Cok Uzuldum isini Adam Gibi Yapan Biriydi Aratıcak Kendini Diye Duşunuyorum...