Kızım 26 aylık iken kreşe vermeyi duşunuyorum. Uc kreş gezdim. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Nicin ?
(1 numara)Birini yakınlık yonuyle değerlendirdim fakat icime sinmedi. 2 yas grubunda 2 ogretmwn 20 ogrenci olacak dendi. Ogrenci sayisi fazla diye dusunuyorum. 5 gun tam 800 tl.
(2 numara) Diğeri 13 yıllık bir kurum yani tecrubeli. Kurucusu rehber oğretmen. Amacımız cocukların bol bol oyun oynaması eğlenmesi dedi. Benim istediğim bu zaten. Kurum pek buyuk değil fakat tek katlı ve temiz. Bahcesi de geniş. Siniflar 12-14 kisi oluyormus. 5 gun tam 850 tl.
(3 numara)Son gezdiğim 2016 yılında kurulmuş, yeni bir kurum. Gorsel olarak cidden albenisi yuksek. Sınıflar geniş. Bahcesi cok genis. Kurum icinde oyun parki var. )( top havuzu) Her grup ayrı fakat bebek grubu 0-3 yaş kapsıyor. Yani 10 aylık bebek, 1 yas, 2 yas bir arada. Pek icime sinmedi. Sınıflar 12- 14 kişi. 5 gun tam 1300 tl. Hepsinde yemekler yogurt vs.kurum mutfağında yapılıyor. Paketli gıda almıyorlar. Hepsinde kamera sistemi var. Her sınıfta 2 oğretmen var. 2 yas icin yapılan etkinlikler aynı.
Goruşlerinizi paylasirsaniz sevinirim.