merhaba 25 aylik bir oglum var. cok sukur bugune kadar emzirdim. ancak artık cok yorucu olmaya başladı. şoyle ki calışıyorum gece en az iki kere kalkıyor onceden 2-3 dk emer bırakırdı şimdi yapışıp bırakmıyor ceksem uyanıyor ağlıyor ve uyku duzenim alt ust oluyir cogu zaman uykumu alamiyorum.
eve geldiğimde onceden yapmazdı surekli ustumde emmek istiyor, memeye cok dustu bunaliyorum. yemegimi yerken bile emmek istiyor.malesef bazen sesimi cok yukseltmeden kizdigim da oluyor
internette araştırdım saglikli olan kademeli bırakma yontemiyle bırakmakmış.ancak o şekilde azaltarak mumkun değil bırakamam emzirmesem azaltsam kıyameti kopariyor. ve ters tepip daha da cok memeye dusuyor. ben de salca surdum uf oldu diyorum.sorduğunda acıp gosteriyorum uf gecmedi diyorum kapat diyor. soruyor gecti mi diye.
vicdanım hic rahat değil. birakmasam da onun da hazır olmasını mi beklesem diye duşunuyorum. bi de hazır olur mu olursa ne zaman olur. ayy cok da bunaldim nasıl yapsam ne yapsam.annelik gercekten zor zanaatmis vesselam.
emzirmeyi birakma
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- emzirmeyi birakma