Cok kotuyum lutfen fikir verin??
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cok kotuyum lutfen fikir verin??
-
17-09-2022, 00:29:20Kızlar cok kotuyum.Fikirlerinize ihtiyacım var.Kimseyle paylaşamıyorum bari burda anlatayım derdimi.Doğum yapalı 43 gun oldu.Eşim hala benimle birlikte olmadı.Doğum oncesi de ilişkimizi 6ı ayda bitirdik.Eşim korkuyordu bebeğe birşey olur diye ben de birşey demedim.Şimdi de 40ım cıktı.Gecenlerde ne zaman birlikte ola biliriz diye sordu ben de olmamamız icin bir engel yok dedim.O da 2-3 ay da bekliycem sana zararlı ola bilir dedi.Ben de acıkladım işte hic birşey olmaz diye ama uzerine de şaka karışık istersen 6 ay da bekliyelim benim icin hava hoş dedim.Eşimle severek evlendik.Hala sevgisinden hic şuphem yok.İlgisi şevkatı hepsi tam.İhanet desen eminlikle soyluyorum oyle bişey yok.Doğum kilolarımdan kurtuldum nerdeyse az birşey kaldı.Bu kadar işin icinde uykumdan bolu sporumu da yapıyorum kendime bakım da yapıyorum.Eşim de iltifat ediyor işte hic doğum yapana benzemiyorsun diye.Geceleri sarılıp uyuyor opuyor şaka yapıyor.Peki bu adam neden bana o konuda yaklaşmıyor??Neden ola bilir aklım almıyor.Cok uzuyor bu konu beni.Eskiden nasıl tutkulydu şimdi eser yok