İyi geceler Hanımlar ..
Artık yeterli olmadigimi Yetisemedigimi duşunduğum bir konuyu sizinle paylaşmak istedim ..
Kafamı kaldiricak halim yok ama mecburiyetten kalkıp rutin işlerimi yapmak icin ayaktayım ..
1 yaşını doldurmuş bir yavrum var şukurler olsun varlığına ..
Bebegimle denize gittik gecen aylarda bebeğimi en fazla 2 dakika denize soktum aman Allahım olanlar ondan sonra başladı ..
Ateşli geceler ..
4 tane azı dis derken hic birşeye yetişecek halim kalmadi.
Gece uyuyamıyoruz asla hic bukadar uykusuz olduğumu bilmiyorum dun gece 1 de uyandik sabah 4de yattık ve sbah 6de kalktık bu sure zarfında ayağımdan asla indiremiyorum ..
Sinirimi atamadigim icin ağlama krizleri yaşıyorum ..
Kendimi tutamiyorum bebegim kilolu bir bebekti normalde 13 kiloya ulasmistik Nisan ayinda yemeside gayet iyiydi ..
En son 1. Yaş asisini olduğunda tartildik 9.700 kilosunda duşuş var herkes beni teselli etmek icin cok hareketli bir bebek diyor ama ozellikle bu hafta ağzına bir lokma yemek girse doydu gozuyle bakıyorum ..
Asla acmıyor ağzını gecenin bu saati ac oldugu icin minik kofteler yaptım onune koydum bu saate koftemi olur demeyin denemediğim şey kalmadı muhallebi yaptım yemedi meyve verdim yok mama yaptım yok corba denedim yok eger koftedede başarısız olursam ac kalmasın diye eline keki tutuşturup ac kalmamasi icin yediricem ..
Bebeğini sağlıklı beslenmeye calışan bir anneyim bebeğim daha bugune kadar sağlıksız hic birseyin tadına bakmadı ..
Cok caresiz kaldım napicagimi bilmez durumda cocuğumu izliyorum kofteleri birer birer halıya atıyor yanına koyduğum yoğurdu kafasına surdu ve gene ağzına bile sokmadı ..
Bunyem kaldırmıyor artık ne yapacağımi bilmiyorum ..
Ağlama krizleri ..
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Ağlama krizleri ..