Deminden beridir butun yazıları okudum hemen hemen. Seninki de dert mi diyebilirsiniz. Dert de değil aslında ama Bi nevi deneyimli kişilerden yorum almak istiyorum.
Bir kac konum var kısa kısa yazmaya calışacağım.
Hamileyim ve 23 aylık bir oğlum var. herkes ısrarla emmeyi kes deyip duruyor ama hamile olup bebek emzirmede sıkıntı olmadığını okumuştum ve oğlum zaten neredeyse emmeyi kesti zor oldu ama başardım cok şukur Bi yandan bu. diğer yanda kaynanam a her gidişimde kaynanam ve kayınpederim ısrarla tuvalet eğitimine gec kaldığımı artık bezden ayırmam gerektiğini soyluyorlar. Hatta kayınpederim bir keresinde "kaynanan cocuklarını 1 yaşındayken tuvalet eğitimini bitirmişti" dedi yok artık dedim. Oğlum Bi yandan diş cıkarıyor ve cok zor geciyor. Pişik oluyor ateşi cıkıyor vs. Şuan bile ateşli yatıyor kuzum. O bunları yaşarken tuvalet eğitimi icin acele etmemem gerektiğini duşunuyorum. Lazımlığa oturtuyorum korkuyor. Bende zorlamıyorum fobi filan olmasın vakti vardır illaki diye ufak ufak gosteriyorum .kaynanam zoraki oturtacaksın oğrenecek boyle olmaz ki diyor.
Benimde artık sinirlerim bozuldu. Eşimde gec kaldın diyor yolda oğlumun yaşıtları olan anneler biz oğrettik diyorlar. Oğlumu soruyorlar. Ya her cocuk bir değil ki bence. Sanki cocuk yarıştırıyoruz mubarek. Ben mi rahatım yoksa onlar mı aceleci bilemedim. Oğlum şuan altına yaptığını bana soyluyor ama sadece soyluyor. Neden soylediğini bile bilmiyor ki garibim. Bunaldım paylaşmak istedim okuyanlara şimdiden teşekkurler