Merhabalar bebeğim 4 ağustosta 15 ayı bitirecek ekim sonu kasım başı gibi yani 18 aylıkken sunnet yaptıracağız daha 3 ayımız var. Sunnetten once tuvalet eğitimi versem mi diye duşunuyorum 18 aydan once pek başarılı olmadığını onerilmedigini biliyorum ama bebeğim sanki belirti veriyor gibi. Kakasi geldiğinde yuz ifadesinden anlıyorum saklanır gibi kenarlara gidiyor comeliyor veya bana bezini işaret ediyor e-e diyor. Gecen gun yine kakasını yapıyordu bende comelmesine yardım ediyordum kaka bitti mi dedim biti dedi guldu ilk kez bitti kelimesini kullandı oyun mu yaptı bilmiyorum ama anlamış gibiydi cişini yaparken de belirtiyor bezini gosterip ciş diyo her seferinde olmasa da ara sıra yapıyor. Biz tuvalete giderken de arkamızdan ciş diyo bizim icin biliyor. Bu arada alaturka tuvaletimiz var adaptor kullanamayacağım yani lazımlıkla olacak surec. Acaba eğitim denesem mi diyorum yoksa sunnet sonrasını mi beklemeliyim? Sunnet sonrası iyileşme sureci vs falan derken korkar erteler mi? Başlasak kac aya bitecek... İlkbahar gibi ise başlayacağım bakıcının veya babanenin eğitim vermesini istemiyorum benden almalı tuvalet eğitimini. O yuzden net bi planlama yapamadım tecrubelerinizi paylaşır mısınız teşekkurler şimdiden