Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bolu/Merkez'de bebek/ cocuk bakıcısı arayanlara duyrulur
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bolu/Merkez'de bebek/ cocuk bakıcısı arayanlara duyrulur
-
17-09-2022, 00:10:38Oncelikle şunu belirtmek isterim ki bu işi yapmayı istememin nedeni kucuk cocukların, bembeyaz olan sayfalarına renk katabilmek.. Kendimi tanıtmam gerekirse 20 yaşındayım lise imam hatip mezunuyum.. Liseden sonra acık oğretim onlisans ilahiyat fakultesini kazandım lakin bazı sebeplerden oturu dondurdum.. daha sonra cocuk gelişimi kursuna gittim Elhamdulillah sertifikamı aldım. ek olarak şunu belirtmek isterim ki ben peceliyim bunu Allah rızası icin giyiyorum bunun icinde kimseye hesap vermek gibi bir zorunluluğum yok.. Tesettur bir ibadettir ve herkesin ibadeti kendinedir.. Bu sizin icin sorun olacaksa iletişime gecmenize gerek olacağını duşunmuyorum. Cocuğun yanında zaten peceli bir şekilde durmam.. Sadece onunla ilgilenirim.. yeter ki ortamda beni rahatsız edecek bir durum olmasın. Cocuğa Elif-Be den başlayarak Kuranı Kerim eğitimi dini kitaplar/hikayeler okuyabilirim. Bebek bakımında anneye yardımcı olabilirim. Bunun dışında cocuklara karşı pozitif,guler yuzlu, sevecen olduğumu soylerler. Zaten bunu ancak gorduğunuz an anlayabilirsiniz. Cocuklar beni bende cocukları severim.Cocuklarla cocuk olabilmek en buyuk hobilerim arasında diyebilirim. Genel anlamda bir iş yerinde calışmadım ama cevremdeki cocuklara hem baktım hem de onlarla oyunlar oynayarak vakit gecirdim. Şuan bir ablaya yardım amaclı cocuklara Kuran dersi veriyorum.. geri kalan vaktim boş.. KURANI KERİM EĞİTİMİNİ , DİNİ EĞITIMİ VERİRKEN BUNU ALLAH RIZASI İCİN YAPIYORUM O YUZDEN BUNUN İCİN PARA TALEBİNDE BULUNMAYIN. COCUKLA İLGİLENMEM ONUN YANINDA OLMAM İCİN İSTİYORSANIZ BUNU ZATEN KARŞILIKLI DUŞUNURUZ. Diyecek başka bir sozum kalmadı sanırım.. İletişime gecmek isteyenler bana buradan ulaşabilir.