Merhaba kizlar .Henuz 10 haftalik hamileyim .Evet yolun başındayım bu acele ne diyebilirsiniz. Ama icimden geldiği gibi davranıp hamileliğin tadını cıkarmaya calışıyorum. Gun icinde bir cok urune bakiyorum stresimi agrimi sizimi hafifletiyor .Ve bu topikte araştırmalarımı sizlerle paylasmak istiyorum.Sizden ricam topigimde konu dışı sohbet etmeyin. Ama urunler hakkında fikir alış verişi yapalim olur mu
HASTANE CANTASI
Bebeğim icin
Hastane cıkışı (doğumhaneye verilecek ayri paketledim ) Yedek hastane cıkışı (ayri paket icinde her sey var ) 1 tane yedek kundak 1 tane muslin kundak 3 tane alt ust takim 3 tane corap 2 tane ic zıbın 3 tane ağız mendili 2 tane mini havlu (ter bezi gibi) 3 tane alt acma bezi (unibaby) 1 paket islak mendil (unibaby) 20 tane bebek bezi (prima care) Pisik kremi (mustela Biberon (Avent -direk kullanmayacağım olur da sutum gelmez vs muhafaza amaclı) KENDİM İCİN 1 pijama 1 gecelik 2 emzirme sutyeni 2 emzirme atleti 2 lohusa kulodu 8 Goğus pedi Goğus kalkani Goğus ucu kremi Lohusa taci Şal + tulbent 24 lu gece pedi *Ekleyeceklerim Yedek gecelik 1 tane corap Terlik Depent Deodorant Dis fırcası/macunu Makyaj malzemeleri Islak mendil
Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Urunler
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Urunler