Selamlar. İnanılmaz yorucuydu bugun. Bi kac defa giriştim ama 45 dk ağlayınca verdim memesini. Şimdi 22.30 dan 01.50 ye kadar olan zamanda hem oyun oynadık hem cizgi film izledik hem biskuvi yedik hem şu ictik ve bunların hepsini tekrar tekrar yaptık bi de 3,4 kez krizler gecirdik şok yemiş gibi sıcrayip durdu kendisi 2.5 yaşında.

İlk başta bisiklet alıcam sana bırakırsan dedim tamam falan dedi.siparis verdi neyse aradan yarım saat gecti ve ben bisiklet istemiyorum dedi. Yani bunun anlamı "beni bisikletle kandıramazsın memelerini istiyorum." Du.
Hemen koştum mutfağa nar ekşisi buldum onu surdum iki memeye de. Hadi dedim emelim. Bi heves bi mutluluk ağzını acıp emmesiyle bırakması bir oldu dili dışarda kaldı ağladı falan. Sonrasında bu bahsettiğim şeyler oldu işte. En son yine kriz gecirince vurunca dayanamadım kızdım don dedim arkanı uyu oyle hayır fln dedi ağlayarak sonra uyudu bi anda. Sevinsem mi uzulsem mi ilk defa bilemiyorum. Her zaman memeyle uyuyan kızım kendi başına gozumun onunde uyudu ama cok yıprandık karşılıklı.