6. Gune giriyoruz 2.5 yasindaki kızıma bi cesaretle memeyi biraktirdim. Her zaman memeyle uyurdu oğlen ve akşam bi de akşamdan sabaha kadar.
Oncelikle 2 hafta boyunca soylemiştim "Annecim havalar sıcak olduğu icin memeler de bazı yiyecekler gibi bozulacak haberin olsun." Diye.
Sonra bi akşam nar ekşisi surdum ve oyle bıraktık ama kızım her uyanisindan sonra sinir krizi geciriyor. Bi tek dun acaba ayrı yatsam etkisi olur mu diye duşundum gercekten gece 12 de yatti (9.30 da yatardı uyku duzeni bu olayda bozuldu) sabah 10 da ilk defa deliksiz uyuyarak kalktı bugun hic kriz yok cok mutlu oldum. Daha sonra oğle uykusuna yatirdim ve uyandığında tam 15 dakika teror estirdi bacaklarını tirmaliyo kan ter icinde kaliyo cığlık cığlığa bagiriyo sakinlestiremiyorum ve karşılıklı ağlıyoruz.
Napcagımı şaşırdım gecici olup olmadığını bilmiyorum bununla ilgili hicbir paylaşım goremedim. Başına boyle bişey gelen var mı?
Sesten rahatsız olmasınlar diye bazen sesimi yukseltiyorum ama cocuk bu ve ben rahat olmak istiyorum. Apartmana yazı asicam yarın bununla ilgili.
memeyi bırakırdım AMA...
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- memeyi bırakırdım AMA...