Bebek Beslenmesi İştahsız bebek işkencesi
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi İştahsız bebek işkencesi
-
16-09-2022, 22:56:27Evet tam olarak derdim bebeğimin aşırı iştahsız olması. Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum ama tum gun bişey yemese de yine iştahsız hatta iştahsız demek az kalır hic yemiyor! Sabah zorla kandırarak oyunla karışımlı kaşık mama yapıyorum (zeytin peynir vs kahvaltılık versem direkt tukuruyor asla ciğnemiyor). Hatta o kaşık mamayı da tukuruyor suyla bibereonla kandırıp zorla yutturıyorum desem yeridir. Asla yapmam dediğim şeyi yapıyorum ve cizgi film izletip dolduruyorum ağzına farkında olmadan yutuyor. Evet bende isterim ki kendi isteğiyle yesin ama hic bir oğunde bu soz konusu değil.şu an tam bir yasında yaşıtları makarna pilav kofte yiyor biz en fazla corba muhallebi otesine gecemedik. Bu arada aşırı zayıf olması gereken kilo 10-12 arasıyken bizimki 8 kilo da kaldı. Ocean balık yağı vitamin karışımına başladık ama hic etki yok. Polivit kullandık hep tukurdu bu tarz vitaminleri de asla ağzına surmuyor bana yardım edin ben ne yapayım? Bu arada hicbir sağlık sorunu yok 4 tane de dişi cıktı bir ay once.