merhabalar,
dostlarım herkezin sorunu kendine buyuk olurmuş ya benimki de bana buyuk sorunum oğlum her anneye evladı yakışıklı guzel gelir ya benim oğlumda hukuk fak. 2.ci sınıf oğrencisi yakışıklı cok neşeli uzun boylu ama aklı kucuk bir genc adam ama derdim 4 ay evvel biri ile tanışmış sosyal mecralardan kız buna ben senden 3 yaş buyuğum demiş bu arada kadın ankarada yaşıyor biz istanbulda kadın geliyo arada buraya otelde kalıyorlar oğlumda ne onemi var demiş benim saf oğlum 1 ay evvel yanıma geldi anne okul bitsin evlenicem dedim tamam oğlum zamanı gelsin olur diye ki konunun uzerinde de durmadım hayır da demedim hayır da oğlumu kaybedebilirdim neyse 4 gun once dediki anne nil geliyor senle cafede ona supriz yapıcam tanıştırıcam o şimdi istemiyor tanışmak aman oğlum dedim kız haklı henuz cok erken yoook dedi anne illa tanış dedim aman oğlum bak o genc kadın kızkardeşin var sakın donulmez bir hata yapma yok anne dedi sen seni uzme peki sana guveniyorum dedim bu arada merte otelde v.s kalacagı zaman merte sen oğrencisin biraz ilerle sen erkeksin ben odiyecegim diyormuş neyse evlat ısrarı icin gittik cafeye mert aldı kızı geldi kız beni gorunce irkildi birde ne gorum kıza sorsum siz kac yaşındasınız 26 dedim oylemi merti bi bahaneyle markete kadına dedimki bak beni anne belle sen 35 den aşagıya değilsin lutfen dedim oğlum yakışıklı ama saf deneyimi akranlarınla var sen deneyiminle oğlumu tavlamışsın sıkı durun kadın 42 yaşında 23 yaşında kızı olan dul biri oğlumla oylesine başlamış ve aşık olmuş bu yuzden oyunu surdurmuş nasıl oldum anlatamam size dedim bitecek dedi 1 gun ver onunla konuşim tamam dedim mert geldi kalktım ertesi gun mert geldi ağlıyo anne nil beni terkeetti sebebi ben cok cocukmuşum oğrenciymişim parasızmışım oğlumu resmen mafetmiş dedim mert bunlar bahane anlattım bole bole inanmadı ve kadınınla mert twittırdan tanışmışlar ben kadının facesine ulaştım merte ispatladım mert ufak sarsıntı gecirdi şimdi iyimi eh arkadaşlarının destegiyle toparlanıyor hani hep deriz ya erkekler kotu yok kotunun erkegi kadını yok kızından kucuk genc cocukla bu tarz ilişki yaşamak nedir ya sorarım size
ah benim saf evladım
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- ah benim saf evladım