Merhabalar; 1 yaşında bebeğim 8 gun once sunnet oldu. Sevi bebenin sunnet kulotlarından aldım 5 adet. (Yıkayıp yıkayıp kullandım, fakat ne kadar yıkarsam yıkayayım bezlerdeki lekeler asla gitmiyor ve pis gozukuyor.) Pipiyi koruyor evet fakat kaka ve ciş konusunda sıkıntılı. Ciş olduğu gibi dışarıda uzerine bebek bezi bağlıyoruz fakat icindeki sunnet bezinden oturu potluk yapıyor ve sızdırıyor. Kakayı da sunnet koruması olan plastiğin icine doluyor birazı. Hijyenik olmuyor, pipiye değmesinden cekiniyorum. Zira yarası hafif değil hala. Mor, delik kısmı kanlı, yer yer şişlikler mevcut. İdrar kanalı darlığı ve tıkanıklıklar varmış. Normal sunnetten biraz daha zor oldu. İlk 6 gunu boyle gecirdik.

2 gundur sunnet bebek bezinin plastik kısmını kestim ve normal bezinin icine bağladım fakat bu seferde pipiye değiyor gibi yine kayıyor anlayacağınız.

Cok cok hareketli bir bebek asla oturmuyor. Yapma etme dememizden de anlamıyor. (keşke bebek bezi ureticileri bu konuya bir cozum bulsa)

Siz bebekleriniz icin nasıl bir yol izlediniz? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.