Merhaba hanımlar,
14 aylık oğlum var. 35 haftalık doğdu, 23 gun kuvezde kaldı. 2.950 gr 45 cm doğdu. Şimdi 7.650 gr 72 cm.
Kilo alımı hep cok duşuktu. Anne sutu ile beslendi ek gıdaya kadar. Sadece cok kısa sure takviye mama verdim ama sonra mama vermek istemediğim icin emzirme desteği ile mamayı bıraktım.
Ek gıdaya başladığımızda da kilo alımı yavaş olduğundan raporlu mama verdi dr. Kullanmak istemediğimi soyleyince (motor gelişimi iyi) takip edelim dedik ve mama vermedik dr da onayı ile.
Fakat gel gelelim kilo alımı ek gıdayla da duzelmedi. Sonra mama verelim dedik tekrar bu sefer denediğimiz bir kac ceşit mamayı kabul etmedi.
Hala anne sutu de alıyor. Yemesi oldukca duzenli ve guzel yemek yiyor. Fakat 5 ayda 400 gr aldı.
Bir de ishal gecirdik kilo verdi.
Cocuğum sağlıklı olmasına rağmen dışarıdan gelen yorumlardan etkilenmiyor değilim.
Kemikleri sayılıyor. Hala gecen yılki bebeklik kıyafetlerini giyiyor.
Bugun dr kontrolumuz vardı. Dr bu sefer takviye gıdaya başlayalım dedive nestlenin raporlu resource mamasından numune verdi, eğer icerse rapor cıkartacak.
Mamaya karşı tutumum nedeniyle mi bebeğime zarar veriyorum; yoksa cevrenin etkisinde kalıp mamaya tutunmakla mı emin değilim.
Bu mamadan kullanan oldu mu fayda gordunuz mu?
Uzun vadede takviye mama vermemek mi cocuğuma zararlı yoksa vermek mi işin icinden cıkamadım.
Fikir almak istedim.
Hepinzie teşekkurler.
Bebek Beslenmesi Zayıf cocuk annesi olmak...
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Zayıf cocuk annesi olmak...