Erkek cocuklarda fitil kullanımı
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Erkek cocuklarda fitil kullanımı
-
16-09-2022, 22:38:30Arkadaşlar 5.5 yaşında oğlum ve Cuma geceden beri ateşini surekli duşurmeye uğraşıyoruz. Sabit aralıklarla Ateş duşurucu, soğuk pres, ılık duş, icebildiği kadar su, ( bulantı-kusma sebebiyle bir şey yiyemiyor maalesef; yediğini kusuyordu, bu sabah kusmadı biraz).. az bir saat kadar ateşi duşmuş gibiyken 2-3 saat yine ateşi duşurmekle uğraştım. Cocuğum Halsiz bir şekilde surekli yatıyor. Acile de goturduk,39 dereceydi ateşi yine. kanda enfeksiyon falan cıkmadı. Orada da bir saatten fazla ıslak pamuklarla tum vucuda pres yaptık. Tam duşmemiş ki eve geldik, yine uğraştık. Bir saat kadar once yavrum yine ateşler icinde attı kendini kucağıma. Dayanamadım. Komşudan fitil istedim ve aniden verdim. Şimdi ateşi normal ve uyuyor. Gozleri kıpkırmızı olmuştu uykusuzluktan, bebek gibi onunla uyuyup onunla uyandım 2 gundur, perilan vaziyette. Fitille ateşi duştu cok şukur ama umarım yanlış bir şey değildir Bu Yaşta fitil kullanımı.. o yuzden şunu sormak istiyorum aranızda boyle mecbur kalıp kullanan oldu mu, normal midir?