Sadece mama yediği icin 5. 5 aylıkken ek gıdaya gecirdi doktor. Şu an 10 aylık kızım. Yemek muhabbetinden nefret ediyorum artık. Ciddi manada tansiyonum cıkıyor, gozum donuyor bu cocuğa yemek yedirirken.
İnanılmaz secici. Tadı cok guzel olmayan hicbir şeyi yemiyor. Yediği de zaten maksimum 30-40 ml kadar. Ozel tavalar, buharda pişiriciler, kaşıklar tabaklar falan aldım. Kitaplar aldım bloglar takip ediyorum. Deniyorum yapıyorum yemiyorda yemiyor. Yediği 4-5 kaşık. Yemediği gibi tukuruyor, puskurtuyor. Puskurtur puskurtmez elini bulaştırıp hemen kafasına falan suruyor. Ve bunu bilerek yapıyor. Zaten yediği 5 kaşık her defasında tum takım kıyafet değişiyor. Mama sandalyesi halı hepsi siliniyor. Coğu zaman benim ustumde değişiyor. Zaten kucakcı, tendonit oldum sol bileğim ameliyatlık şu an surekli ağrıyor. Birde bu kadar iş cok zor oluyor bana.
Artık o kadar guzel oluyor ki yaptıklarım eşim bunu şekersiz nasıl bu kadar guzel yapabildin falan diyor ama bu cocuk yemiyor. Gecen arkadaşım 11 aylık oğluna suda ıspanakla bulguru haşlayıp rondodan gecirmiş, onu yedirdi. Cocuk nasıl yiyor kocaman acıyor ağzını, oturdum ağladım ya. Baya baya ağladım. Kız sacmalama diyor ama artık dayanamıyorum ben buna. Şuna bir kaşık versene dedim ağzına aldığı gibi ustume puskurttu.
Bugun bağırdım en son kaşığa 3. kez vurup heryeri corba yapınca. Eline bir tane carpmak istedim ama kendimi cok zor tuttum. 10 aylık ne anlayacak ki. Blw hic yapamıyoruz zaten 2 ısırıp aşağı atıyor. Haşlananlarıda vıcık vıcık edip bırakıyor. İnat ettim acmadım aylarca, şimdi videoda acıyorum yok yemiyor. Şu an tansiyonum 15e 11.Hep 11e 8ken. Bu konu bu kadar etkiliyor beni. Limon ictim yattığım yerden yazıyorum bunu. Kızımın yemesini gectim bana destek olun nolur
Not: Doktorumda şuphelenip değerlerine batırdı gecen ay. Hem idrar hem demir testi yapıldı, ikiside normal. Ondan kaynaklanan bir sorun değil yani.
Ek gıdadan nefret ediyorum
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Ek gıdadan nefret ediyorum